EPST Presentatieavond voor afgestudeerde HvA studenten

Hogeschool-van-Amsterdam-logo-2-e1550499399885

De gevolgen van de Corona crisis zijn helaas groot voor de luchtvaartsector. Wat dit betekent voor de lange termijn is onduidelijk. Daarom kijkt EPST samen met de HvA naar de mogelijkheden voor elkaars afgestudeerde studenten. Zo kunnen afgestudeerde EPST piloten een HvA Aviation Flight traject volgen. Deze vliegers breiden hun praktische pilotenopleiding uit met een theoretische bachelor opleiding bij de HvA.

Andersom zijn wij ook aan het kijken wat EPST voor afgestudeerde HvA studenten kan betekenen. De opleiding tot piloot kan wellicht de uitkomst zijn om de kennis in Aviation verder te verbreden en daardoor in de toekomst ook in aanmerking te komen voor een vliegfunctie bij een luchtvaartmaatschappij.

Om de afgestudeerde HvA studenten van de mogelijkheden op de hoogte te brengen, organiseren wij graag een online EPST presentatieavond (speciaal voor afgestudeerde HvA studenten). Mocht je geïnteresseerd zijn in wat EPST voor jou zou kunnen betekenen, meld je dan aan op info@epst.nl. Je ontvangt van ons dan een bevestiging en uitnodigingslink voor de betreffende EPST presentatieavond (de datum nog nader te bepalen). We zien je graag binnenkort online.

Aanmelding EPST nieuwsbrief

* indicates required

Instructor Refresher Seminar 2021 bij European Pilot Selection and Training BV (EPST)

EASA Flight Instructor Course | Västerås Sweden

Wil jij solliciteren bij een airline en heb je niet de juiste vooropleiding?

Kom dan de MCC/AJFC volgen bij EPST! Wij bieden iedere maand een MCC/AJFC aan, ook voor studenten van andere vliegopleidingen die meer kans op de arbeidsmarkt willen maken.

Voordeligere pilotenopleiding leidt tot oplossingen voor financiering

EPST zal vanaf september een integrale oplossing bieden voor het mogelijk financieren van haar studenten.