Global Aviation Griekenland

In samenwerking met partner Orbit Aviation is het mogelijk geworden om een zeer complete pilotenopleiding aan te bieden tegen een zeer betaalbaar tarief.

De aangeboden opleiding betreft een zogenaamd volledig geïntegreerde  ATPL opleiding, welke wordt verzorgd door Global Aviation in Griekenland, inclusief de befaamde EPST Airline Jet Foundation Course met MCC. De theorie wordt gegeven volgens het beproefde concept van Orbit Groundschool. Het volledige pakket wordt aangeboden inclusief accommodatie, exclusief maaltijden en de volledige opleiding wordt afgerond in maximaal 20 maanden.

Tijdens de uitvoerige selectie wordt gekeken naar “Airline” geschiktheid, waarna de kandidaat via Global Aviation in Griekenland opgeleid zal worden. Ieder kwartaal begint een nieuwe basisvliegopleiding. Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure wordt de begindatum van de opleiding bepaald. Deze bepaling gebeurt altijd in overleg met de kandidaat en houdt rekening met het eventueel afronden van het laatste schooljaar of een eventuele opzegtermijn.