EPST en OSM Aviation lanceren een Monitored Cadet Pilot programma!

Sinds 2016 werken European Pilot Selection & Training (EPST) en OSM Aviation samen in het selecteren van piloten. De gezamenlijk geselecteerde en veelal door EPST getrainde piloten, hebben inmiddels hun weg gevonden naar de rechterstoel als copiloot via OSM Aviation. In navolging van de succesvolle samenwerking tussen partijen bieden OSM Aviation en EPST gezamenlijk een Cadet piloten programma aan. Het Cadet programma biedt studenten, na het succesvol voltooien van hun opleiding, de zekerheid op een baan als copiloot.

Lise Lunding, Director Training at OSM Aviation Group: “Bij OSM Aviation zijn wij verheugd met de lancering van ons 2017 Cadet programma dat wij samen met EPST aanbieden. EPST is een van de scholen in Europa die door OSM Aviation uitgebreid is onderworpen aan onze kwaliteitscontroles en EPST heeft bewezen dat zij voldoet aan de strenge eisen die OSM Aviation stelt.  Door het Cadet programma met EPST weet OSM Aviation zich ook in de toekomst verzekerd van goed geselecteerde en goed opgeleide piloten.”

Eric Duijkers, Managing Director bij EPST: “Wij zijn blij met deze uitbreiding van onze relatie met OSM Aviation. Dit Cadet programma is wat de markt nodig heeft. Juist de samenwerking tussen de opleiders en de luchtvaartmaatschappijen is een belangrijke stap voorwaarts in het opleiden van onze toekomstige piloten. Dit programma in samenwerking met onze partner OSM Aviation zal er voor zorgen dat OSM Aviation een continue stroom van goed opgeleide piloten kan blijven ontvangen.”

Ben je geïnteresseerd, geef je dan op voor de EPST selectie. Bellen kan naar 030-2383232.