Multi Pilot Simulations mag EPST syllabus aanbieden

Multi Pilot Simulations (MPS) heeft de rechten verworven  van de European Pilot Selection&Training (EPST) syllabus en mag deze vanaf nu aan haar klanten  aanbieden.

Door middel van een licentieovereenkomst voor onbepaalde tijd kan MPS Multi Crew Cooperation (MCC), Jet Orientation Course (JOC) en Type Rating voor zowel de B737 als de A320 aan haar klanten leveren. De syllabus is EASA gecertificeerd en zal continue worden geüpdatet.

MPS CEO Dick Verburg: “EPST gebruikt al jaren fixed base simulators en de syllabus is al jaren een belangrijk ingrediënt gebleken in het succesvol opleiden van piloten.

Wij zijn dan ook enorm enthousiast dat we met EPST zijn overeengekomen dat onze klanten deze uitstekende syllabus kunnen gebruiken.”

EPST Managing Director Eric Duijkers: “EPST heeft veel tijd en middelen geïnversteerd in het optimaliseren van haar MCC, JOC and Type Rating cursussen. Al onze trainingen zijn EASA gekeurd en ontwikkeld op onze 4 MPS fixed base simulators. We kijken er naar uit onze opleidingskennis te delen met de klanten van MPS.