Wie zijn wij?

Eric Duijkers: Managing Director

Mijn naam is Eric Duijkers en ik ben de Managing Director van EPST. Ik ben mijn vliegopleiding in 1994 begonnen, toen ik reeds 28 jaar oud was. Daarvoor heb ik als Sales Manager gewerkt in de verkoop van "fast moving consumer goods". Ik bezit een bachelor degree in Business Economics en Recht, alsmede een Marketing degree. Ik ben mijn luchtvaartcarrière begonnen als een van de eerste EPST studenten en in 1998 via EPST geplaatst bij Flying Colours airlines in de UK (Thomas Cook Airlines Ltd.), als eerste officier op de Boeing 757-200 gestationeerd in London Gatwick.

In april 2003, op aangeven van EPST, ben ik bij Martinair Holland terecht gekomen om te vliegen op de Boeing 767-300. Martinair vloog met dit vliegtuig voornamelijk naar Canada, de United States, de Caribbean, het Midden-en het Verre Oosten. Ik ben sinds 2003 tevens EPST instructeur en in het verleden ook de Assistant Head of Training bij EPST geweest.

Als voormalig EPST student kan ik mij goed inleven in de situatie van de studenten. Dit gecombineerd met mijn persoonlijke levenservaring en mijn ervaring als piloot, ben ik naar mijn mening meer dan capabel om de studenten bij te staan tijdens hun EPST vliegopleiding!

Angela van Ee: Office Manager

Als Office Manager ben ik de spil in het web van EPST. Samen met mijn collega’s Nathalie en Monica zorgen wij ervoor dat alles voor onze studenten geregeld wordt: van de eerste stap over de drempel op een EPST Presentatieavond, tijdens de EPST selectie en gedurende de gehele vliegopleiding, tot uiteindelijk de plaatsing bij een airline, waar onze studenten het uiteraard uiteindelijk allemaal voor doen. Omdat wij een kleine, informele pilotenopleiding zijn, kennen wij alle studenten bij naam en is de betrokkenheid tussen ons en de studenten en tussen alle medewerkers onderling groot. Ik heb in het verleden een drietal zomerseizoenen gevlogen als cabin attendant bij Transavia. Vanuit deze ervaring weet ik zelf ook hoe het er bij een airline aan toegaat. Naast reizen zijn concert- en festivalbezoek en Afro-Braziliaans dansen mijn grootste passies.

Wij ontmoeten je graag een keer bij EPST. Schroom niet om contact met een van ons op te nemen, wij helpen je graag verder met alle vragen die je eventueel mocht hebben!

Nathalie Roth: Office Assistant

De luchtvaart is dynamisch, uitdagend, onvoorspelbaar en elke dag is anders! Dat is het leuke aan de luchtvaart en werken bij EPST.

Als Office Assistant hou ik mij voornamelijk bezig met het inplannen van selecties, MCC/JOC en Type Ratings bij EPST. Het leuke aan EPST is dat wij de studenten zien groeien tijdens hun opleiding en bij terugkomst in Nederland zijn ze klaar voor het laatste onderdeel van de opleiding de loodzware MCC/JOC. Nadat de studenten klaar zijn met de opleiding en hun brevet hebben, plan ik ze in voor hun trainingen en kijk ik hun cv’s en motivatiebrieven na. Wij delen een lach en een traan met onze studenten en dat maakt het werken bij EPST zo bijzonder. Het is altijd mooi om te zien en te horen hoe blij iedereen is bij het ontvangen van hun “diploma” en de welverdiende EPST wing!

In het verleden heb ik bij de afdeling P&O van Transavia op Schiphol gewerkt en daar ben ik in contact gekomen met diverse onderdelen van de luchtvaart. Dat was een uitstekende en leuke manier om klaargestoomd te worden in de luchtvaart!