Financiering van de opleiding

Opgeleid worden tot piloot vereist naast hard werken ook een financiële investering. In de ogen van EPST moet deze investering verantwoord en haalbaar zijn voor alle kandidaten die onze selectie doorkomen. Wij vinden dat iedereen die uit het juiste hout gesneden is, zijn of haar droom moet kunnen realiseren. Op onze informatiebijeenkomst vertellen we welke mogelijkheden er zijn.

Het financieel adviesbureau Flight Finance, waar EPST sinds kort mee samenwerkt zal met de studenten contact opnemen, zodra hij/zij de EPST selectie succesvol heeft afgerond. Een substantieel bedrag zal altijd door de kandidaat zelf/de ouders gefinancierd dienen te worden.

In dit adviesgesprek met Flight Finance worden de verschillende mogelijkheden voor het financieren van de opleiding besproken, zullen zij belastingadvies en verdere informatie over de te regelen verzekeringen geven en de algemene risico’s met de studenten doornemen (in het kader van de zorgplicht).

De kosten van dit adviesgesprek zijn € 795,- en kunnen vanwege het verplichte karakter meegenomen worden als aftrekpost bij de belastingaangifte, wat neerkomt op ongeveer € 500,- netto. De kosten van dit adviesgesprek zijn voor rekening van de kandidaat.

Hoe word ik piloot?

Op de “Hoe word ik piloot” avond bij EPST geven wij jou en je ouders/adviseurs antwoord op deze vraag. Je wordt niet zomaar piloot. 

Je komt voor veel belangrijke beslissingen te staan. Daarom ontvangen we jou en andere toekomstige piloten graag op ons EPST kantoor in Utrecht. Wij kunnen jullie dan optimaal informeren en al jouw eventuele vragen direct beantwoorden.

Zien we jou op de volgende avond? 

Nieuws

Volg de verkeersvlieger opleiding bij EPST

Wat verdient een piloot

ATPL opleiding

Welke opleiding heb je nodig voor piloot?

Ik wil piloot worden in 2024

Eerste solo’s van Douwe, Nick en Niels

EPST aanwezig op BiOND Informatiemarkt

Piloot worden? Denk aan wiskunde!

Geslaagde middag voor 49 studenten op de Wingceremonie

Welke competenties heb je nodig als je piloot wilt worden? EPST

6 belangrijke redenen om piloot te worden

Friends of Aviation-event: een groot succes!