EPST aanwezig op BiOND Informatiemarkt

Biond Congres

Op 11 april organiseert BiOND, de brancheorganisatie van begeleiders in het onderwijs, een informatiemarkt in de Woonindustrie-evenementenlocatie in Nieuwegein.

Wat is de BiOND Informatiemarkt?

De BiOND Informatiemarkt is er speciaal voor decanen, mentors en andere begeleiders in het voortgezet onderwijs: hier kunnen deze professionals informatie met elkaar uitwisselen en ervaringen delen. EPST is op dit event aanwezig op de beursvloer, waar allerlei onderwijsinstellingen en studiekeuze-organisaties vertegenwoordigd zijn. Ook onze partners van House of Pilots staan in Nieuwegein.

Decanen en mentors helpen met een duidelijk verhaal

Wij vinden het belangrijk dat onderwijsprofessionals weten wat een vliegopleiding inhoudt en met welke zaken scholieren rekening moeten houden als ze interesse hebben om piloot te worden. Als wij decanen en mentors helpen met een duidelijk verhaal, kunnen zij hun scholieren weer beter helpen om de juiste studiekeuze te maken.

Ook wij willen leren van onderwijsprofessionals

Maar we staan er niet alleen om te vertellen. We willen zelf ook meer leren over het spannende proces rond de studiekeuze. Waar krijgen studenten mee te maken, wat zijn hun uitdagingen? En wat doet de decaan precies om twijfels over een studiekeuze in goede banen te leiden?

Lees je dit als decaan, mentor of docent op de middelbare school? Kom dan zeker langs op 11 april. We beantwoorden graag al je vragen over de vliegopleiding en alle randzaken, en we horen graag ook jouw ervaringen!

Aanmelding EPST nieuwsbrief

* indicates required