Op zoek naar een vooropleiding tot piloot?

EPST -150

Als jij op zoek bent naar de beste vooropleiding piloot, dan is EPST dé plek voor jou. Met meer dan 20 jaar ervaring in het opleiden van aspirant-piloten, weten we precies wat er nodig is om je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de lucht. En niet te vergeten: onze opleidingen worden erkend door de Europese Autoriteit voor Luchtvaartveiligheid (EASA) en leiden op tot het begeerde Europese EASA ATPL(A) – INTEGRATED brevet. Maar we gaan nog een stap verder: onze zorgvuldige selectieprocedure zorgt ervoor dat jij als één van de beste kandidaten bij ons aan boord komt. En als je succesvol bent? Dan helpen we je landen bij een top luchtvaartmaatschappij.

EPST’s unieke opleidingsaanpak

Bij ons ben je niet zomaar een student. Bij EPST word je getraind om een echte verkeersvlieger te worden. Stel je voor dat je 18 maanden doorbrengt bij onze partnerschool in het buitenland. Het is niet alleen een kans om je vliegbrevet te halen, maar ook om een persoonlijke groei door te maken. Het buitenlandse avontuur bereidt je voor op het leven als internationale piloot. En wees gerust, onze samenwerking met externe vliegscholen betekent dat onze selecties puur en onafhankelijk zijn.

Samen sterker in de lucht

Zodra je de basis van het vliegen onder de knie hebt, neemt EPST je mee naar Nederland voor de Multi Crew Course tot Airline Pilot Standard. Hier bereiden we je voor op de echte wereld van de luchtvaart. Je leert hoe je samenwerkt in een cockpit en hoe je handelt in noodsituaties. Dankzij onze ervaren piloten krijg je praktijkgerichte training, waardoor jij straks alle passagiers veilig op hun bestemming brengt.

Ontdek onze opleidingslocaties

Met drie geweldige locaties in Europa biedt EPST jou volop kansen. Stel je voor dat je traint in het zonnige Griekenland bij Global Aviation, of misschien kies je voor de serene omgeving van Noorwegen bij OSM Aviation Academy. En als bergen jouw ding zijn, dan is Aero Locarno in Zwitserland de plek voor jou. Waar je ook voor kiest, bij EPST krijg je de (voor)opleiding tot piloot van topkwaliteit.

Jouw route naar het worden van een piloot

Klaar om je vleugels uit te slaan? Meld je dan aan via onze website. Hier vind je alles wat je moet weten over de selectieprocedure en de kosten. En onthoud: onze training is intensief en uitgebreid, van theorie tot praktijk. Onder begeleiding van onze professionele instructeurs zul je zowel in een simulator als in een echt vliegtuig vliegen. Met een afronding bij EPST, begint jouw droomcarrière als verkeersvlieger.

Zet vandaag nog de eerste stap

Elke grote reis begint met een eerste stap. Als jij de ambitie hebt om piloot te worden, wacht dan niet langer. Kies voor de beste (voor)opleiding tot piloot bij EPST en maak je droom waar. Wij staan klaar om samen met jou de lucht in te gaan!

Aanmelding EPST nieuwsbrief

* indicates required

Leven in Griekenland door de ogen van Okke Sloots

Word piloot van een vliegtuig bij onze vliegschool

EPST-studenten volgen weerbaarheidstraining