Piloot Studie

EPST -150

Droom je van een carrière in de lucht, de wereld rondreizen als piloot? Dan is de piloot studie van European Pilot Selection & Training (EPST) jouw ideale opstap. Ontdek hier alles over de EPST piloot studie en de locaties waar je deze kan volgen.

Waarom kiezen voor een piloot studie bij EPST?

EPST biedt een integrale piloot studie aan die je klaarstoomt voor een succesvolle carrière als verkeersvlieger bij een wereldwijde luchtvaartmaatschappij. Onze studies zijn erkend door de Europese Autoriteit voor Luchtvaartveiligheid (EASA) en resulteren in het meest complete vliegbrevet, het Europese EASA ATPL(A) – INTEGRATED brevet.

Dankzij onze selectieprocedure selecteren we alleen de meest geschikte kandidaten voor onze studieprogramma’s. Wanneer je de piloot studie succesvol afrondt, faciliteren we jouw plaatsing bij een luchtvaartmaatschappij om je carrière als verkeersvlieger te starten.

Locaties van onze opleidingen

EPST biedt zijn opleidingen aan op verschillende locaties in Europa. Hieronder vind je meer informatie over de plaatsen waar je terecht kunt voor een piloot studie bij EPST.

Global Aviation in Griekenland

Global Aviation is een studielocatie van EPST in het schitterende Griekenland. Hier bieden wij een integrale opleiding aan, met als einddoel het Europese EASA ATPL(A) – INTEGRATED brevet. Onze studie is toegankelijk voor zowel Europese als niet-Europese studenten en de lessen worden in het Engels gegeven.

Lees meer

OSM Aviation Academy in Noorwegen/Zweden

De OSM Aviation Academy, gelegen in Noorwegen en Zweden, biedt een volledige opleiding aan in samenwerking met EPST. Onze studie is toegankelijk voor zowel Europese als niet-Europese studenten en de lessen worden in het Engels gegeven. Het Europese EASA ATPL(A) – INTEGRATED brevet is het einddoel van onze studie.

Lees meer

Aero Locarno in Zwitserland

Aero Locarno in Zwitserland is onze locatie waar we een volledige opleiding aanbieden. Onze studie is toegankelijk voor zowel Europese als niet-Europese studenten en de lessen worden in het Engels gegeven. Het Europese EASA ATPL(A) – INTEGRATED brevet is het einddoel van onze studie.

Lees meer

Interesse in onze opleiding? Zo meld je je aan!

Als je geïnteresseerd bent in een opleiding bij EPST, kan je je aanmelden via onze website. Daar vind je alle informatie over de selectieprocedure, de kosten van de studie en de verschillende locaties waar je deze kan volgen.

Om in aanmerking te komen voor onze piloot studie moet je aan bepaalde vereisten voldoen, zoals een minimumleeftijd en een goede gezondheid. Onze selectieprocedure is erop gericht om alleen de meest geschikte kandidaten te selecteren voor onze studieprogramma’s.

Als je geselecteerd wordt voor onze piloot studie, dan start je met een intensieve training die zowel theoretische als praktische lessen omvat. Je leert alles over de verschillende systemen van een vliegtuig, navigatie, communicatie en het vliegen zelf. Ook krijg je de kans om te vliegen in een simulator en uiteindelijk ook in een echt vliegtuig onder begeleiding van onze professionele instructeurs.

Na het succesvol afronden van de studie word je geplaatst bij een internationale luchtvaartmaatschappij, en kan je vliegcarrière als verkeersvlieger van start gaan.

Aanmelding EPST nieuwsbrief

* indicates required

Leven in Griekenland door de ogen van Okke Sloots

Word piloot van een vliegtuig bij onze vliegschool

EPST-studenten volgen weerbaarheidstraining