EPST op WATS Event in Orlando

conferentiezaal

Van 29 april tot en met 2 mei vindt in het Amerikaanse Orlando de World Aviation Training Summit plaats. EPST is aanwezig als trots sponsor van dit evenement.

Wat is WATS?

Het World Aviation Training Summit is de grootste beurs voor opleidingsinstituten en -faciliteiten voor de burgerluchtvaart in de breedste zin van het woord. De beurs is gericht op alle professionals die te maken hebben met opleidingen en training voor de hele luchtvaartsector. Denk hierbij onder andere aan het opleiden van cabinepersoneel, maar ook aan training voor producenten en leveranciers, grondpersoneel en instellingen die de luchtvaart reguleren.

Op het WATS Event staat daarom ook een brede waaier aan exposanten. Met meer dan 1000 instellingen, variërend van luchtvaartmaatschappijen tot universiteiten, kunnen we met recht spreken van één van de meest invloedrijke evenementen in de luchtvaart.

Netwerken en workshops

Met die indrukwekkende hoeveelheid exposanten is WATS een uitstekend B2B-netwerkevent, waar professionals over de hele breedte van de industrie elkaar kunnen ontmoeten – een mooie kans om kennis te vergaren en samenwerking te starten.

Met workshops en lezingen over alle gebieden van training biedt WATS zijn bezoekers de kans om belangrijke informatie en nieuwe inzichten te verzamelen.

EPST sponsort kennisdelen

EPST hecht ontzettend veel waarde aan het delen van kennis en ervaring met vakgenoten uit de volledige breedte van de luchtvaartsector. We staan voor training van topkwaliteit. Dat kan alleen als we blijven openstaan voor nieuwe inzichten en de laatste kennis.

Als alle betrokken partijen van elkaar kunnen en willen leren, maken we de luchtvaartsector zo veilig en efficiënt mogelijk. Conferenties als WATS bieden de beste omgeving om dat te doen. Daarom zijn we trots sponsor van WATS 2024.

Aanmelding EPST nieuwsbrief

* indicates required