Volg de verkeersvlieger opleiding bij EPST

Verkeersvlieger opleiding bij EPST

Ben je gefascineerd door het idee piloot te worden om de vrijheid van vliegen te ervaren en waarbij elke vlucht een nieuw avontuur is? Dan is een toekomst als verkeersvlieger wellicht iets voor jou. Bij European Pilot Selection & Training (EPST) bieden we je die kans, met een opleiding voor verkeersvlieger die je voorbereidt op een veelbelovende en duurzame toekomst in de luchtvaart.

Waarom verkeersvlieger worden?

Verkeersvlieger zijn is niet zomaar een beroep; het is een passie, een levensstijl. Hoe dan ook, besluiten om piloot te worden is een grote beslissing die je leven gaat veranderen. We begrijpen dat het avontuur van het piloten leven roept, maar dat je een goed onderbouwde beslissing wilt maken voor zoiets belangrijks. Daarom hebben we voor deze blog oud-studenten van EPST gevraagd naar hun motivatie om voor een leven in de cockpit te gaan. We laten je 6 belangrijke redenen zien om piloot te worden. Bij EPST begrijpen we deze drijfveren en streven we ernaar om elke aspirant-piloot te ondersteunen in hun ontwikkeling naar het worden van een professionele verkeersvlieger. 

Competenties die goed van pas komen bij de verkeersvlieger opleiding

Voor een vliegende start als verkeersvlieger is het essentieel dat je over bepaalde vaardigheden beschikt. Probleemoplossend vermogen, communicatie en besluitvaardigheid staan centraal in het beroep van piloot. Deze vaardigheden worden bij EPST niet alleen verder ontwikkeld; ze vormen de basis van onze opleiding. Onze selectieprocedure zorgt ervoor dat we kandidaten kiezen die niet alleen de droom hebben, maar ook het potentieel hebben om deze belangrijke competenties verder te ontwikkelen.

De verkeersvlieger opleiding bij EPST

Onze opleiding tot verkeersvlieger is grondig en diepgaand, ontworpen om je vanaf de basis op te leiden tot een professionele verkeersvlieger. Met een mix van theoretische kennis, praktische opdrachten en begeleide vlieguren, zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent op de uitdagingen en verantwoordelijkheden van een piloot. Of je nu vliegt boven de wolken of communiceert met de verkeerstoren, wij leiden je op om elke situatie aan te kunnen.

Waarom kiezen voor de piloot opleiding bij EPST?

Bij EPST ben je niet zomaar een nummer. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige opleidingen, met persoonlijke aandacht en ruimte voor iedere student. Onze opleidingen, erkend door de Europese Autoriteit voor Luchtvaartveiligheid (EASA), bieden je niet alleen een goede basis, maar ook de beste voorbereiding op een succesvolle carrière als verkeersvlieger. Met locaties in onder meer Griekenland, Zwitserland en Scandinavië, bieden we een internationale leeromgeving vol met diversiteit en onvergetelijke ervaringen.

Ben jij gemaakt voor de lucht?

Als je jezelf herkent in de vaardigheden en passies die we hebben beschreven, dan nodigen we je uit om de uitdaging aan te gaan en je droom na te jagen. Bij EPST staan we klaar om je te begeleiden op het pad naar het worden van een verkeersvlieger, een pad gevuld met groei, avontuur en natuurlijk, de vrijheid van het vliegen.

Meld je aan! 

Ben je klaar om de lucht in te gaan? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze opleidingen en ontdek hoe jij je droom om piloot te worden werkelijkheid kunt maken bij EPST. 

 

Aanmelding EPST nieuwsbrief

* indicates required