Grote Winguitreiking na 3 jaar afwezigheid

ESPT Winguitkering

Twee uitreikingen op nieuwe locatie

Op 13 en 20 januari kon EPST eindelijk weer wings uitreiken. De uitreiking vond in 2 groepen plaats, omdat na 3 jaar COVID-restricties maar liefst 73 afgestudeerden hun wings in ontvangst mochten nemen. Voor het eerst was het President Carlton Hotel in Utrecht de locatie, waar vroeger de hal bij EPST dienstdeed als podium. In de volle ontvangsthal konden veel oud EPST-studenten even bijpraten, voordat ze om 15.00 uur de zaal in werden begeleid voor het officiële uitreikingsprogramma.

Uitreiking met ‘belastend materiaal’

Na een welkom met korte speech van EPST-directeur Eric Duijkers kon de uitreiking beginnen. Eén voor één namen de afgestudeerden hun EPST-wing en diploma in ontvangst, begeleid door een PowerPoint  met – volgens Eric – ‘belastend materiaal’ van tijdens de opleiding. Tussendoor zorgden ook anekdotes en speeches over de verschillende klassen voor een mooie sfeer; iedereen kon zo horen hoe het er op de verschillende vliegopleidingslocaties aan toe ging.

Terugkijken op een geslaagd moment

Na de uitreiking konden de aanwezigen een foto laten maken bij een fotograaf en was er nog ruim de tijd om met een borrel aan de bar bij te praten of terug te blikken. Wij hebben zelf enorm van deze middagen genoten en zijn blij met de positieve reacties van de aanwezigen!

We kijken nu al uit naar de uitreiking en de speeches van volgend jaar, die net als dit jaar in het Carlton Hotel gaan plaatsvinden.

Aanmelding EPST nieuwsbrief

* indicates required

Leven in Griekenland door de ogen van Okke Sloots

Word piloot van een vliegtuig bij onze vliegschool

EPST-studenten volgen weerbaarheidstraining